Vergaderen, ontmoeten en werken… juist in deze tijden beseffen we ons hoe belangrijk het is om elkaar te blijven ontmoeten. Plan dus nu een workshop, vergadering, cursus of een ‘even lekker bijpraten’ dag bij Lumen. Dan zorgen wij ervoor dat de veiligheid gewaarborgd wordt.

Veilig vergaderen

6 Pijlers

Wij zijn helemaal ingericht volgens de normen van het RIVM. Zo zijn alle ruimtes ingericht om 1.5 meter afstand van elkaar te kunnen houden en waarborgen we de veiligheid van onze gasten door extra hygiƫne maatregelen te nemen. Daarbij houden we rekening met jullie eigen bedrijfsprotocollen.

Factsheet 1.5 meter meting

Binnenkort bij ons te gast?

Wij hebben de meestgestelde vragen omtrent het Coronavirus / Covid-19 op een rijtje gezet.
FAQ COVID – 19

Veilig event op maat

Offline, Online & Hybrid

In deze tijd een evenement organiseren vraagt om creativiteit en flexibiliteit. Daarom bieden wij, in samenwerking met onze technische partners verschillende mogelijkheden. Zo kan uw evenement eigenlijk altijd plaatsvinden. Zowel offline op locatie als hybrid (deels op locatie en deels online).

Neem contact op voor de mogelijkheden

Benieuwd naar zaalcapaciteit in 1,5 meter opstelling?

Lumen Events is ideaal voor elke bijeenkomst tot 2000 personen. Vul ons contactformulier in en wij nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Zalen Capaciteit 1.5 Meter
Tripadvisor Score - Lumen Hotel Zwolle
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul ons contactformulier in en wij nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken.
DIRECT CONTACT