Een bijzondere dag op een bijzondere trouwlocatie in Zwolle in deze bijzondere tijd. Hoe is het om een bruiloft te regelen ten tijde van de Corona-Crisis?

Wij geven graag het woord aan Alex en Annelien, dit prachtige stel gaf elkaar het ja-woord bij Lumen Hotel & Events op vrijdag 19 juni 2020. Dit deden ze in intiem gezelschap op een wel heel bijzondere locatie: het veld van eredivisie voetbalclub PEC Zwolle.

Alex en Annelien: ‘Onze dochter las ruim een jaar geleden dat je op de middenstip van PEC Zwolle zou kunnen trouwen. Wat een unieke ervaring. Het contact met Paula Wiersma van Lumen Hotel & Events was snel gelegd. Ontzettend fijn hoe we alle wensen tot in detail konden bespreken en er werd vanaf het begin tot het eind flink meegedacht. Het meedenken zorgde voor een stuk minder zorgen voor ons als bruidspaar. Alles was ruim op tijd geregeld en we waren klaar voor onze grote dag.

En toen kwam de Coronacrisis…

Dit zette onze plannen op losse schroeven maar zelfs in deze lastige tijd was er volop contact en werden de plannen bijgesteld. Van een grote bruiloft, naar een intieme en gemoedelijke viering. Het bleef spannend of we wel of niet op het veld konden trouwen, maar op het laatste moment mocht het toch echt!

Wat een geweldige, sprookjesachtige dag hebben wij mogen beleven. Het totaalplaatje was perfect. Heerlijke overnachtingen rondom de bruiloft zorgden ervoor dat de spanning minder werd. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Onze lievelingsmuziek knalde uit de speaker in het stadion en op het scorebord stonden onze namen, kippenvel!

Het diner (op afstand) was voortreffelijk en elk personeelslid was even vriendelijk en behulpzaam. We sloten af met een intiem en ontzettend gezellig feestje in een ruime zaal. Vervolgens kwamen we aan in een suite met rozenblaadjes en champagne, wat wil een mens nog meer. Graag zetten wij de medewerkers van Lumen Hotel & Events in het zonnetje. We hopen dat jullie de warme, informele sfeer blijven behouden. Onze speciale dank gaat uit naar Paula, ze heeft ons een onvergetelijke dag bezorgd!’

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jullie huwelijk? Neem dan contact op met onze sales afdeling, bel of mail ons en we helpen graag verder!

Op de hoogte blijven?

Ik wil me graag inschrijven voor