update 1 mei 2020 

Beste Gast,

Ook bij Lumen Hotel & Events en het Bluefinger Restaurant nemen wij onze verantwoordelijkheid met betrekking tot het treffen van maatregelen om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Dat betekent onder andere dat wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Daarnaast zijn onderstaande maatregelen getroffen.

Richtlijnen

Wij kijken van dag tot dag wat we als organisatie kunnen en moeten doen en houden alles rondom het virus nauwlettend in de gaten. Daarbij staat de gezondheid van onze gasten en onze medewerkers voorop. Onderstaand de getroffen maatregelen, gesteld vanuit het Management Team.

Lumen Hotel
Lumen Hotel is geopend. Voor hotelgasten zal er een maaltijdvoorziening  zijn voor het ontbijt en diner. Voor het ontbijt kunnen de gasten kiezen voor ontbijt roomservice of ontbijtpakketjes. Voor het diner heb je de mogelijkheid om te kiezen voor roomservice of om het diner in de lounge van het hotel te nuttigen. In onze lounge hebben wij een 1,5 meter opstelling gecreëerd om zo de veiligheid te waarborgen.  De inventarisatie van ontbijt en diner wordt bij check-in gemaakt.

Lumen Events en Bluefinger Restaurant.
Het Bluefinger Restaurant het het event center zijn gesloten tot in ieder geval 19 mei 2020. We zullen geen gasten van buitenaf meer ontvangen in deze periode. Achter de schermen zijn wij druk bezig om onze locatie gereed te maken voor de 1,5 meter maatschappij zodat wij jullie hopelijk vanaf 19 mei weer kunnen ontvangen.

Tevens willen aan jullie vragen om onderstaand in acht te nemen:

  • Was regelmatig uw handen met water en zeep, hoesten en niezen aan de binnenkant van uw elleboog en maak gebruik van papieren zakdoekjes (na eenmalig gebruik wegwerpen). Vermijd tevens het schudden van handen.
  • Mocht u echter ziekteverschijnselen krijgen zoals koorts (verhoging naar 38 graden Celsius), hoesten of verkoudheid dan willen wij u vragen om een inschatting voor uzelf te maken en de richtlijnen zoals het RIVM ze afgegeven heeft te volgen. In geval van twijfel: kies voor voorzichtigheid, beperk uw sociale contacten en blijf zoveel mogelijk thuis.

Het spreekt voor zich dat het Coronavirus impact heeft op ons allemaal en op onze organisatie maar gezondheid gaat boven alles. Wanneer er zaken wijzigen, dan brengen wij u daar uiteraard van op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers Lumen Hotel & Events.

Op de hoogte blijven?

Ik wil me graag inschrijven voor