Lumen Events, gevestigd in het stadioncomplex van eredivisieclub PEC Zwolle, biedt een thuis aan elk denkbaar evenement, groot en klein. Van korte workshop tot meerdaags event. Laat uw fantasie de vrije loop en ontdek de mogelijkheden van Lumen Events. Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden? U bent van harte welkom voor een rondleiding!

TOT 2.000 PERSONEN

Congrescentrum

Het hart van Lumen Events wordt gevormd door het sfeervolle centrale evenementenplein dat plaats biedt aan maar liefst 2.000 gasten. Daaromheen en in de rest van het congrescentrum vindt u tal van flexibel in te delen ruimtes en volop mogelijkheden voor de organisatie van een topevenement.

Congrescentrum
Skyboxen - Vergaderen Zwolle

Binnenkort bij ons te gast?

Wij hebben de meestgestelde vragen omtrent het Coronavirus / Covid-19 op een rijtje gezet.
FAQ COVID – 19
Beursplein - Evenementen Zwolle

ORGANISEER EEN BEURS

Beurshal

Het centrale evenementenplein biedt tal van mogelijkheden voor een evenement op maat, van begin tot eind verzorgd door het team van Lumen Events. Verras ons met uw ideeën. En laat u verrassen door onze mogelijkheden.

Beursplein

Ideaal voor een vergadering of bijeenkomst in Zwolle

Lumen Events is ideaal voor elke bijeenkomst tot 2000 personen. Neem contact op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.
DIRECT CONTACT

DANCEPARTY TOT HUWELIJK

Feesten & Partijen

Een jaren 80 dansfeest, uw trouwdag, een schoolfeest of een reünie? Het centrale plein kan in elk gewenst thema worden aangekleed. We verzorgen de volledige catering en zelfs optredens van bekende artiesten en DJ’s.

Feesten & Partijen
Feesten & Partijen - Evenementen Zwolle
Sportevenementen - Evenementen Zwolle

EEN BELEVENIS

Sportevenementen

Lumen Events is gevestigd in het moderne stadion van eredivisieclub PEC Zwolle. Terwijl u vergadert of deelneemt aan een congres, beurs of evenement, traint de selectie van PEC Zwolle op het voetbalveld. Een leuke belevenis!

Sportevenementen
Tripadvisor Score - Lumen Hotel Zwolle