Trouwen bij Lumen Events in Zwolle

Zijn jullie op zoek naar een geweldige en verrassende locatie voor jullie trouwdag? Lumen Events, is hiervoor het juiste adres én een officiële trouwlocatie van de gemeente Zwolle! Dat betekent, dat jullie er voor kunnen kiezen om jullie bruiloft van begin tot eind te laten plaatsvinden in één of meerdere ruimtes van het complex. Geef het ja-woord op de middenstip van PEC Zwolle, de receptie in een van de Business Loges, het diner in Bluefinger Restaurant en het feest op het Centrale Plein in het Event Center. Na afloop kunnen jullie, en wellicht jullie gasten, overnachten in het geïntegreerde hotel, Hotel Lumen.

Ja, ik wil.. jullie trouwdag in stijl!

Elkaar het Ja-woord geven is een bijzonder moment. Zo’n bijzonder moment verdient een passende sfeer en omgeving. Lumen Events beschikt over verschillende ruimtes, van romantische en luxe Business Clubs tot het industriële en moderne Event Center. Een insprirerende locatie, waar wij jullie graag ontvangen als bruidspaar!

Kom gerust een keer vrijblijvend langs, dan laten wij jullie de verschillende ruimtes en mogelijkheden zien. Wij bespreken dan graag jullie wensen voor de trouwdag en trouwplechtigheid, alles is bespreekbaar!

PEC Zwolle

Bijzonder aan Lumen Events als trouwlocatie is, dat we u de mogelijkheid bieden de huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden op de middenstip van het voetbalveld (in samenwerking met PEC Zwolle). Een onvergetelijke gebeurtenis voor echte fans. Wij hebben ervaren mensen in huis, die uw trouwdag tot een onvergetelijke dag kunnen maken!

Bruidssuite

Jullie mooiste dag in stijl afsluiten doen jullie natuurlijk in de bruidssuite van het geïntegreerde Lumen Hotel Zwolle. Deze prachtige kamer is comfortabel en beschikt over alle gewenste faciliteiten, zoals een badkamer met ‘rain dance’ douche, een groot hoekbad, een gescheiden toilet en een handmatig in te stellen geluidloze airconditioning. De kamer zal ‘ in stijl’ worden aangekleed met onder andere rozenblaadjes en een fles champagne. Uiteraard zal de volgende ochtend, op het door uw gewenste tijdstip, een heerlijk ontbijt op de kamer geserveerd worden.