Feestdagen 2019

Een intiem kerstdiner met uw familie of het jaar feestelijk afsluiten met uw collega’s?

Wij bieden u graag onze mogelijkheden voor de feestdagen 2019 bij Lumen Hotel & Events. Onze sfeervolle ruimtes zijn uitermate geschikt voor het organiseren van uw kerstdiner, kerstfeest of nieuwjaarsborrel. Wij vernemen graag uw wensen en denken graag met u mee.

Op zoek naar een gezellig hotel en restaurant deze feestdagen? Kom genieten van ons comfort hotel en onze culinaire kerstinvulling van het diner. Bekijk onze arrangementen inclusief overnachting. Deze arrangementen zijn beschikbaar voor maximaal 20 personen. Ben je met een grotere groep of is er een speciale wens met betrekking tot het diner of de overnachting? Wij maken graag een voorstel op maat.

Bekijk de mogelijkheden

Samen met collega’s het jaar feestelijk afsluiten of 2019 spetterend beginnen? Dan bieden wij graag onze mogelijkheden. Onze sfeervolle ruimtes zijn uitermate geschikt voor het organiseren van een kerstfeest of eindejaarsbijeenkomst. Voor deze arrangementen hanteren wij een minimaal aantal van 20 personen. Is er een speciale wens? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee.

Bekijk de mogelijkheden

Op de hoogte blijven van alle kerstspecials en arrangementen?

Ik wil me graag inschrijven voor