Beste Gast,

Ook bij Lumen Hotel & Events nemen wij onze verantwoordelijkheid met betrekking tot het treffen van maatregelen om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Dat betekent onder andere dat wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Daarnaast zijn onderstaande maatregelen getroffen.

Richtlijnen

Wij kijken van dag tot dag wat we als organisatie kunnen en moeten doen en houden alles rondom het virus nauwlettend in de gaten. Daarbij staat de gezondheid van u, onze gast en onze medewerkers voorop. Onderstaand vindt u de richtlijnen, gesteld vanuit het Management Team op maandag 16 maart 2020.

Het hotel blijft tot nader order geopend. Ook zal er een maaltijdvoorziening voor onze gasten zijn voor ontbijt en diner. Voor het ontbijt kunnen de gasten kiezen voor ontbijt roomservice of ontbijtpakketjes. Het diner verzorgen wij ook in roomservice vorm. Deze inventarisatie wordt bij check-in gemaakt.

Het Bluefinger Restaurant is gesloten tot in ieder geval dinsdag 28 april. We zullen geen gasten van buitenaf meer ontvangen in deze periode.
Ook het Event Center is tot deze datum gesloten.

Tevens willen aan jullie vragen om onderstaand in acht te nemen:

  • Was regelmatig uw handen met water en zeep, hoesten en niezen aan de binnenkant van uw elleboog en maak gebruik van papieren zakdoekjes (na eenmalig gebruik wegwerpen). Vermijd tevens het schudden van handen.
  • Mocht u echter ziekteverschijnselen krijgen zoals koorts (verhoging naar 38 graden Celsius), hoesten of verkoudheid dan willen wij u vragen om een inschatting voor uzelf te maken en de richtlijnen zoals het RIVM ze afgegeven heeft te volgen. In geval van twijfel: kies voor voorzichtigheid, beperk uw sociale contacten en blijf zoveel mogelijk thuis.

Het spreekt voor zich dat het Coronavirus impact heeft op ons allemaal en op onze organisatie maar gezondheid gaat boven alles. Wanneer er zaken wijzigen, dan brengen wij u daar uiteraard van op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers Lumen Hotel & Events.

Op de hoogte blijven?

Ik wil me graag inschrijven voor