Een Zomere Kerst!

En nee.. we hebben geen zonnesteek opgelopen in afgelopen periode. Het is zomer, foto’s van zwembadjes, paradijselijke stranden en zomerse cocktails vlogen ons de afgelopen weken om de oren….  Maar omdat wij eigenlijk niet kunnen wachten presenteren wij jullie alvast “the most wonderfull time of the year”. Alle arrangementen staan vanaf vandaag online. Van heerlijk uitgebreid dineren met familie tot het organiseren van een sprankelende nieuwjaarsborrel met collega’s.

Bij Lumen Lumen Hotel & Events bieden we verschillende mogelijkheden voor zowel prive als zakelijk.  Onze sfeervolle ruimtes zijn uitermate geschikt voor het organiseren van uw kerstdiner, kerstfeest of nieuwjaarsborrel. Wij vernemen graag uw wensen en denken graag met u mee.

Onze hotelmanager Myriam Huis in ’t Veld, chef-kok Bastiaan Pruijssen en restaurant manager Rik Voortman kijken er naar uit om u in de decembermaanden te mogen ontvangen.  Kom heerlijk dineren of lunchen bij Lumen tijdens de kerstdagen en geniet van een warme en relaxte sfeer.

Bekijk de mogelijkheden:

Klein in intiem met familie en/of vrienden: Bekijk feestdagen prive 
Groots en meeslepend met collega’s: Bekijk feestdagen zakelijk

Op de hoogte blijven?

Ik wil me graag inschrijven voor