Loading...
Het Team 2018-03-19T12:37:46+00:00
Chris Lindeboom
Chris LindeboomDirecteur
Als oud Zwollenaar ben ik als een vis in het water bij Lumen Hotel & Events. Het stadion is het levendige middelpunt van een groeiende regio en het is fantastisch om daar een centrale rol in te spelen. Hoffelijkheid boven efficiency is één van mijn motto´s – gasten staan voor mij dus helemaal centraal.

“Hoffelijkheid gaat altijd boven efficiency.”

Patrick Bruins
Patrick BruinsFinancieel Directeur
Na 7 jaar Zwolle zit ik helemaal in deze aansprekende stad, met Lumen als een spin in het web. Zwolle heeft een aansprekend netwerk en het is hier prettig zaken doen. Ik kan mijn ruim 30 jaar horeca ervaring hier goed kwijt.

“Het moet gewoon kloppen, en dat doet het hier.”

Myriam Huis in ‘t Veld
Myriam Huis in ‘t VeldHotel Manager
Begonnen in de horeca op een drukbezochte camping aan het Veluwemeer om vervolgens de horeca niet meer los te laten. Startend met de middelbare hotelschool opvolgend naar de Hoge Hotelschool, met in het achterhoofd de ambitie ooit Hotelmanager te worden. Vier jaar geleden is deze droom uitgekomen binnen dit mooie, opgroeiende bedrijf. Hostmanship is één van mijn belangrijkste kernwaarden, met als doel onze gasten het gevoel te geven dat ze meer dan welkom zijn en alom gewaardeerd worden.

“Be the reason someone smiles today.”

Ron Akkermans
Ron AkkermansOperationeel Manager
Sinds mijn horeca opleiding in Zwolle heb ik de stad nooit helemaal losgelaten. Ik heb veel ervaring opgedaan in diverse bedrijven in en om Zwolle. Hotel Lumen is een bijzondere plek om te mogen werken, al voelt het nooit echt als werk. Veelzijdig met continue leuke nieuwe uitdagingen. Ik zeg altijd dat we zo flexibel zijn als ‘Barbapapa’. Dat zijn we ook echt. De mogelijkheden zijn hier ongekend.

“The future always begins now.”

Fieke Hulshof
Fieke HulshofController
Afgestudeerd aan de Hotelschool Den Haag en met jarenlange ervaring als zelfstandig ondernemer in de Twentse hotellerie, zit gastvrijheid mij in de genen. Ik voel mij thuis in de dynamische omgeving van Lumen, waar sport, evenementen en hotel samenkomen. Hier leveren wij maatwerk en daar kan ik mijn creativiteit en behoefte aan uitdaging heerlijk op loslaten.

“Ik heb op u gerekend!”

Jaap Zijffers
Jaap ZijffersSales Manager
In de spoelkeuken begonnen, bij verschillende horecabedrijven in Zwolle en de Hotelschool in Leeuwarden en daarna bij horeca gerelateerde organisaties veel ervaring opgedaan en besmet geraakt met het horeca virus. Lumen Hotel & Events is een geweldige plek om mijn ervaring te gebruiken en mezelf in te zetten om ons bedrijf nóg beter te maken en bedrijven kennis te laten maken met ons Lumen gevoel!

“Gastvrij zijn, onbetaalbaar maar kost niks.”

Sylvia Oosterloo
Sylvia OosterlooBanquet Sales Manager
Na een jaar stage in de event branche, ben ik bij Lumen Hotel & Events binnengekomen. Daar heb ik pas echt kennis gemaakt met de hotel & horeca wereld en werk inmiddels al 4 jaar op dezelfde plek, ik voel me helemaal thuis! Van begin tot eind met onze gasten een kleine meeting of grootschalig evenement opzetten is het leukste wat er is! Iedere bijeenkomst is anders en elke gast heeft andere wensen maar ik heb altijd hetzelfde doel; adviseren, meedenken en verrassen!

“Service is geven, gastvrijheid is beleven.”

Bastiaan Pruijssen
Bastiaan PruijssenChef Kok
1994 startte ik met koken en heb sindsdien bij diverse culinaire en sterrenrestaurants ervaring opgedaan. Sinds 2015 één van de drijvende krachten achter het Bluefinger restaurant en (lumen events). Heb liefde voor hedendaags ambachtelijk koken met pure, eerlijke en verse ingrediënten.
Bij ons komen dineren moet een avond culinair genieten zijn.

“De smaken moet kloppen.”

Rik Voortman
Rik VoortmanRestaurant Manager Bluefinger Restaurant & Lounge
Elke dag onze gasten verwennen en het daadwerkelijk zien dat zij genieten, geeft mij een fantastisch gevoel. Gewapend met veel kennis over gerechten en wijnen hoop ik elke gast een geweldige ervaring te bieden. Een diner bij Restaurant Bluefinger moet een feest zijn!!

“Passie voor gastvrijheid – daar gaat het om.”

Jordi Knopert
Jordi KnopertEvent Manager
Met 5 jaar ervaring binnen deze mooie organisatie en het sportieve hart van de regio Zwolle geniet ik elke dag weer om onze gasten het ‘wow’ gevoel te laten beleven. Wij laten niks aan het toeval over en denken echt met de gast mee. Gasten staan op nummer 1 en de beleving is hierin het belangrijkste.

“Een probleem zie ik liever als een uitdaging!”

Paula Wiersma
Paula WiersmaBanquet Sales
Ik ben een echte Zwolse met jarenlange ervaring bij verschillende horecabedrijven uit Zwolle. Hier pluk ik nog elke dag de vruchten van. Gastvrijheid is mijn belangrijkste motto. Het liefst geef ik iedereen een rondleiding door ons prachtige bedrijf. Zien doet verkopen, dat geldt zeker voor Lumen Hotel & Events! Met oog voor detail zorg ik ervoor dat iedere vergadering, congres of feest een succes wordt, waar iedereen nog lang over napraat.

“Gastvrijheid is: aanvoelen, inleven en begrijpen!”

Gerika Lubbinge
Gerika LubbingeBanquet Sales
Na een leerzame stage in 2014/2015 vanuit de opleiding International Tourism Management ben ik sinds mei 2016 weer werkzaam op mijn oude leerschool. Sindsdien mag ik elke dag weer nieuwe ervaringen meemaken en dit beleef ik dan ook met veel enthousiasme en gedrevenheid.
Lumen Hotel en Events beschikt over alle facetten om ieder event tot een succes te maken. Voor mij betekent aandacht: gehoord, gezien en gewaardeerd worden en als wensenvertaler kijk ik er naar uit om iedereen kennis te laten maken met ons prachtige bedrijf.

“Echte aandacht is gehoord, gezien en gewaardeerd worden.”