FAQ items aan het laden...
Nieuws2020-04-16T10:06:28+00:00

Arrangement Het land van Oak

Er was eens.. een magische plek in Zwolle. Een prachtig stukje land waar je heerlijke wijnen kunt drinken in combinatie met smaakvolle gerechtjes. Ter gelegenheid van het éénjarige jubileum organiseert wijnbar OAK Wine & Food op 25, 26 en 27 september 2020 een sprookjesachtige wijnfair. Een evenement waar alle wijn- en foodliefhebbers samenkomen en met z’n allen genieten van betoverend lekkere wijnen, gerechtjes en muziek. Er trede diverse DJ's en live-artiesten op en er worden diverse masterclasses gegeven. Wil jij na een heerlijke dag in in het Land van OAK lekker slapen in een prinsheerlijk bed van Lumen [...]

september 9th, 2020|0 Reacties

Chefs Favorites – Bastiaan Pruijssen

Chef-kok Bastiaan Pruijssen is de drijvende kracht achter de keuken van het Bluefinger Restaurant. We vroegen hem over zijn ‘favorites’ en zijn beste tips en tricks voor in de keuken. Je leest het in onderstaand interview. Wat is je favoriete gerecht allertijden? “Mijn favoriete gerecht is carpaccio van ossenhaas met ganzenleverkrullen. Daarnaast is verse sushi ook wel echt favoriet.“ Wat is je favoriete gerecht van de huidige kaart van Bluefinger? En Waarom? “Mijn favoriete gerecht van onze huidige kaart is het hoofdgerecht met Dorade & Coquille. Dat vind ik echt een smakelijk gerecht. Niet te veel poespas en lekkere [...]

september 9th, 2020|0 Reacties

Blog 25: 5 tips voor het kiezen van een geschikte eventlocatie

In deze blog licht Sylvia Oosterloo - banquet sales manager bij Lumen Hotel & Events, de zoektocht naar een juist locatie uit. "Iedere bijeenkomst is anders en elke gast heeft andere wensen maar eigenlijk hebben we met ons team altijd hetzelfde doel; adviseren, meedenken en verrassen! Maar hoe kies je nu een passende locatie en waar moet je op letten tijdens de zoektocht? Ik neem je mee in het boekingsproces en vertel je vijf onderwerpen die belangrijk zijn om in gedachten te houden." Uitstraling & Sfeer Om de bijeenkomst tot een succes te maken moet de locatie goed [...]

september 8th, 2020|0 Reacties

Chefs Favorites – Patrick Van Der Spek

Souschef Patrick is al vier jaar werkzaam in de keuken van ons Bluefinger Restaurant. We vroegen hem over zijn ‘favorites’ en zijn beste tips en tricks voor in de keuken. Je leest het in onderstaand interview. Wat is je favoriete gerecht allertijden? “Zo, lastige vraag.. hier moet ik even goed over nadenken. Ik vind zo veel gerechten lekker, als het maar goed is klaargemaakt. Bijvoorbeeld zelfgemaakte spareribs die zo van het bot af vallen. Of een heerlijke chilli con carne.” Wat is je favoriete gerecht van de huidige kaart van Bluefinger?  “Mijn favoriete gerecht van de huidige a la [...]

augustus 4th, 2020|0 Reacties

Blog 24: De beste tips om Zwolle in 48 uur te ontdekken

In de historische stad Zwolle vind je de combinatie van het Hanzeverleden en de bruisende binnenstad. Binnen de oude stadsmuren ontdek je verschillende culturele en culinaire mogelijkheden. Niet zo gek dus dat Zwolle een steeds populairdere bestemming wordt! Zowel voor reizigers uit buurlanden Duitsland en België maar ook voor lokale toeristen is de Overijsselse hoofdstad van een perfecte uitvalsbasis om in Nederland op vakantie te gaan. Wil jij Zwolle ontdekken en ben je benieuwd naar de leukste activiteiten? Lumen Hotel & Events is de ideale startlocatie om de regio Zwolle te verkennen, gebruik onze tips om er voor te [...]

augustus 4th, 2020|0 Reacties

Wilt u kennis maken met Lumen Hotel & Events?

Bij Lumen ontvangen we gasten voor een zakelijke overnachting, een relaxed weekendje weg, een bedrijfstraining, een meerdaags congres, een dag vergadering, een huwelijksfeest, een snelle lunch, een culinair avondje uit, een kop koffie in de lounge, voor een flexibele werkplek of tijdens een thuiswedstrijd van PEC Zwolle in de Business ruimtes of bij een verkooppunt in het MAC3PARK Stadion.

Bent u benieuwd naar wat er mogelijk zou zijn voor uw zakelijke bijeenkomst, het jaarlijkse personeelsfeest, MT vergadering of bijvoorbeeld een zakelijke lunchafspraak? Graag ontvangen wij u om kennis te maken met onze locatie of komen wij bij u langs om de mogelijkheden door te nemen.

Contact

2 april 2018

‘Elke dag doen we ons best om onze gasten zich volledig te gast te laten voelen’ aldus Sylvia Oosterloo, salesmanager van Lumen Hotel & Events. ‘We hebben afgelopen juli onszelf de doelstelling gegeven om op weg te zijn naar de meest gastvrije plek, dit zal bij alles wat we doen ons uitgangspunt zijn. Hopelijk mogen we u binnenkort als gast verwelkomen bij Lumen en Bluefinger Restaurant!’

Sylvia Oosterloo, Sales Manager - Lumen Hotel & Events