Lumen Blog #10 – Partner aan het woord – Carlo Spijkerman (Spijkerman Evenementen Verhuur BV)

In deze eerste gastblog geven wij het woord aan een van onze partners. Deze eerste editie vertelt Carlo Spijkerman van Spijkerman Evenementen Verhuur BV over zijn bedrijf en de samenwerking met Lumen Hotel & Events.

Spijkerman evenementenverhuur is specialist in de verhuur van tenten, feestelijke inrichting  & aankleding en facilitaire voorzieningen met een tijdelijk karakter.  Vanuit de vestigingen Meppel en Groningen zijn ze de sparringpartner bij de organisatie van bedrijfsfeesten, particuliere feesten, beurspresentaties en events. Tevens ondersteunt Spijkerman gerenommeerde cateraars in de wijde regio bij de aanvulling van hun materialen voor grote en kleine feesten en partijen. Van sjiek congres tot hip festival, van bruiloft tot bedrijfsdiner, Spijkerman heeft de juiste artikelen in huis.

Het bedrijf wat sinds al 1982 bestaat is begonnen in Meppel met de verhuur van marktkramen  en het bedrijf blijft zich  doorontwikkelen. Spijkerman is een full-service partner voor alle soorten activiteiten en events. Met zo’n 27 medewerkers bezorgt, bouwt en richt Spijkerman elk event naar de behoefte van de klant in, van Saint Tropez  tot Curacao en van Munchen tot?  Zeg het maar !

Lumen en Spijkerman zijn al geruime tijd partners en directeur Carlo Spijkerman ervaart dit als een zeer prettige samenwerking.

‘Lumen is bijzonder professioneel in de aanpak van A tot Z. Ze kenmerken zich door snel schakelen, korte lijnen, goede en heldere afspraken. We spreken  dezelfde taal en dat is alleen maar winst voor beiden. Het bedrijf is geïnteresseerd in de nieuwste trends op het gebied van aankleding en dat sluit perfect aan bij onze hang naar vernieuwen, verbeteren, vooroplopen. We hopen en verwachten dat Lumen ons in de toekomst blijft opzoeken bij de invulling van hun activiteiten. Een bijzonder mooie samenwerking.’

Meer informatie:  https://www.spijkerman.eu/ of  info@spijkerman.eu

Meer van deze blogs? 

In de maandelijkse Lumen Newsflash leest u onze blogs, leuke acties, activiteiten en maakt u verder kennis met ons bedrijf!

schrijf in voor de maandelijkse Lumen Newsflash