Lumen Blog #11 – Gastblog, partner aan het woord – Alice Zuidema van Hendriks Hotel Diensten

In deze tweede gastblog geven wij wederom het woord aan een van onze partners. Deze editie vertelt Alice Zuidema, Regiomanager bij Hendriks Hotel Diensten over het bedrijf en de samenwerking met Lumen Hotel & Events.

Een van onze opdrachtgevers is Lumen Hotel & Events, al sinds de opening van het Hotel zijn wij hier werkzaam en verzorgen wij de schoonmaak van de hotelkamers. De samenwerking met Lumen ervaren wij als zeer prettig, er zijn korte en duidelijke communicatielijnen met diverse afdelingen binnen de organisatie.

Hendriks Hotel Diensten richt zich in hoofdzaak op het leveren van kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdiensten voor hotels en hotelketens met minimaal 30/40 kamers, van het drie-sterren niveau. In dit marktsegment bestaaat een sterk kwaliteitsbewustzijn waar het gaat om schoonmaakdiensten.  Tenslotte is een schone kamer het visitekaartje van het hotel. Daar wordt het eerste succes geboekt, naast natuurlijk andere aspecten die het verblijf veraangenamen zoals prettige bediening, ewen gastvrij ontvangst of heerlijke gerechten uit de keuken.

Het schoonmaken van hotelkamers is een vak apart en niet te vergelijken met schoonmaakactiviteiten in andere branches, bijvoorbeeld kantoorpanden of fabrieken. Ons bedrijf heeft bewust gekozen om in een marktsegment, te weten de hotelbranche, de specialist te zijn voor schoonmaakdiensten. We blinken liever uit in een tak van sport, dan alles half te doen zoals je wel vaker in een markt ziet gebeuren.

Inmiddels verzorgt Hendriks hoteldiensten met 850 medewerkers het schoonmaakonderhoud van vele honderdduizenden hotelkamers per jaar door heel Nederland. En die aantallen groeien gestaag als gevolg van een groeiend aantal opdrachtgevers en langdurige relaties zoals met Lumen Hotel en Events.

Hotel Zwolle

Meer van deze blogs? 

In de maandelijkse Lumen Newsflash leest u onze blogs, leuke acties, activiteiten en maakt u verder kennis met ons bedrijf!

schrijf in voor de maandelijkse Lumen Newsflash