Lumen Blog #13 – 6 tips voor het boeken van een hotelkamer

Onze 6 tips om de beste, leukste en meest voordelige hotelkamer te boeken. Wanneer u voor deze zomer nog een hotelkamer moet boeken voor uw vakantie of een zakelijke trip, houd dan onze tips even in uw achterhoofd.

De beller is sneller (en meestal goedkoper)
Zorg ervoor dat u ons direct benaderd per mail of telefoon. We kunnen dan de beste prijs voor de gewenste datum afgeven. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact natuurlijk heel belangrijk en kunt u gelijk alle wensen doorgeven en uw vragen worden gelijk beantwoord.

Vraag naar leuke arrangementen
Wat óók een voordeel is, is dat specifieke arrangementen vaak alleen op de eigen website van het hotel worden gepresenteerd. U kunt dan bijvoorbeeld voor een gunstigere prijs een overnachting mét diner aanschaffen. Of bijvoorbeeld ontspannen naar de sauna en daarna lekker onder de wol kruipen. Er zijn altijd wel leuke acties of arrangementen in de regio beschikbaar. Kijk een op https://www.lumenzwolle.nl/lumen-hotel-zwolle/arrangementen/ voor meer informatie.

Boek op tijd
Last minute boeken is in de drukke zomerperiode vaak niet goedkoper. Wanneer de bezetting van een hotel hoger is dan is de kamerprijs ook hoger dan gemiddeld. Boek dus op tijd. Voor de zomerperiode raden we aan om minimaal een maand van te voren te boeken.

Vertel ons uw wensen
Zodat wij er voor kunnen zorgen dat alles tip/top klaar staat op het moment van inchecken. Wenst u graag een hoekkamer? Of een rustige kamer dicht bij de lift of uitzicht op het veld. Vertel het ons en wij komen graag al uw wensen tegemoet.

Persoonlijke service
Als u uw hotelkamer rechtstreeks bij het hotel boekt, bouwt u een band op met de medewerkers van de Front Office. U bent immers geen toevallige bezoeker via een boekingssite, maar u heeft bewust voor ons hotel gekozen. En zo staat u ook in het boekingssysteem. Als er kamerupgrades te vergeven zijn, zal u daarvoor eerder in aanmerking komen dan wanneer u via een boekingssite heeft gereserveerd.

Voor de zakelijke gast
Meerdere nachten per jaar op zoek naar een kamer? Vraag dan naar voordelige zakelijke prijsafspraken. Wanneer er meerdere nachten gedurende het jaar voor uw bedrijf geboekt moeten worden dan kunnen we een prijsafspraak maken. Bent u op zoek naar een vaste locatie voor uw zakelijke overnachtingen in de regio Zwolle? Dan is Lumen Zwolle de perfectie locatie voor u en uw zakelijke relaties!

Meer van deze blogs? 

In de maandelijkse Lumen Newsflash leest u onze blogs, leuke acties, activiteiten en maakt u verder kennis met ons bedrijf!

schrijf in voor de maandelijkse Lumen Newsflash