Lumen Blog #14 – Gastblog, partner aan het woord – Richard Lemmens van LSP Stage Equipment.

In deze derde gastblog geven wij het woord aan een van onze partners. Deze editie vertelt Richard Lemmens, eigenaar van LSP Stage Equipment over het bedrijf en de samenwerking met Lumen Hotel & Events.

LSP Stage Equipment is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van professionele licht-, geluid- en videoapparatuur voor zowel evenementen, beurzen, concerten als vaste en tijdelijke installaties. Dit kan zowel voor zakelijke als publieksevenementen. LSP Stage Equipment is opgericht in 2000 en sinds kort gevestigd in Ommen. Lumen Hotel en Events is een belangrijke regio partner voor ons.

Sinds 7 jaar zijn wij vaste partner van Lumen Hotel & Events.  Hier zijn wij verantwoordelijk voor het verzorgen van de gehele techniek zoals licht, geluid en video.  Zo hebben wij het licht en geluidsplan van het destijds nieuwe congrescentrum mogen ontwerpen, waar tot op heden nog gebruik van wordt gemaakt. Tot op de dag van vandaag blijven wij meedenken over innoverende technieken welke kunnen worden toegepast in het congrescentrum.

Wanneer de klanten van Lumen Hotel & Events wensen hebben voor audiovisueel apparatuur dan leveren wij dat. Evenals natuurlijk de technische ondersteuning zodat elk evenement of bijeenkomst totaal ontzorgt wordt. Dat kan al ingezet worden voor een congres van 15 personen tot aan de grotere edities van bijvoorbeeld 1500 personen. Een goed congres valt of staat met een goed programma met de juiste onderwerpen en gastsprekers. Dat geldt ook voor de technische aspecten van het congres, door het toepassen van de juiste techniek is de klant ervan gegarandeerd dat zijn of haar boodschap duidelijk en helder over wordt gebracht naar de gast.

De nauwe samenwerking tussen Lumen Hotel & Events en LSP Stage Equipment begint op de afdeling sales bij het verkoopproces, vanuit daar wordt er geschakeld over de wensen van de klant en de mogelijkheden. Naast de afdeling sales wordt er op de dag zelf zeer intensief samengewerkt met de afdeling operations. Samen met hen zorgen wij ervoor dat het evenement tot in de puntjes wordt verzorgd.

Ondanks dat we een externe toeleverancier zijn zien wij elkaar toch allemaal als collega’s. Wij kijken terug op een prettige samenwerking de afgelopen jaren en hopen deze nog jaren te mogen voortzetten.

Op de hoogte blijven?

Ik wil me graag inschrijven voor