Blog 21: Inspirerende bleisure activiteiten voor jouw event

Ooit gehoord van Bleisure? Deze trend van afgelopen jaar combineert business met Leisure. Van origine wordt Bleisure voornamelijk toegesplitst op zakenreizen. Zakelijk aan de voorkant, ontspanning aan de achterkant. Gasten boeken een hotel voor een congres en plakken daar nog eens een paar vakantie dagen achteraan.

Maar het kan ook op kleinere schaal, bijvoorbeeld tijdens het jaarlijkse teamoverleg.  Hoe leuk is het om tussen de meetings en lezingen door ook een ontspannende activiteit te plannen?  Ons Banquet Sales Team vertelt graag de voordelen en mogelijkheden op locatie.

Haka workshop – Eén van de meest energieke, maar ook vooral verbindende workshops is toch wel de Haka. Tijdens deze originele activiteit zal uw team een echte Haka aanleren. Er zal in overleg een Haka worden uitgekozen die past bij uw wensen en behoeften. Van kort en krachtig tot indrukwekkend den intensief, het is allemaal mogelijk. Zelf hebben wij dit ook gedaan met het team en één ding is zeker, inspirerend en motiverend is het zeker!

Escape room – Waarom moeilijk doen als het samen kan? Jullie worden gegijzeld en moeten samen zien te ontsnappen. Lukt het jullie om binnen een uur de uitgang te vinden en zo weer te kunnen genieten van jullie vrijheid? Deze escape room is perfect voor de echte durfal, maar al helemaal voor het versterken van jullie capaciteit om samen te werken.

Boks-coaching – Boksen zegt meer over uw collega’s dan het misschien in eerste instantie lijkt. Met deze dynamische workshop zullen vooral bewustwording en gedragsverandering aan bod komen. Deze twee factoren zijn dan ook super effectief voor het boeken van nieuwe resultaten. Kies voor deze activiteit en boks voortaan overal samen doorheen!

Bent u net zo enthousiast als wij? Vraag dan vrijblijvend onze teambuilding brochure aan via het contactformulier.

Op de hoogte blijven?

Ik wil me graag inschrijven voor