Lumen Blog #5 – Wat onze gasten ervaren!

Tegenwoordig kunnen we de reviews van hotels, restaurans en evenementen niet meer wegdenken.  Naast dat gasten ervaringen met elkaar delen zodat het kan dienst doen als inspiratie is het voor ons een goede spiegel om te kijken hoe Lumen Hotel en Events en het Bluefinger Restaurant presteren. Zijn onze gasten tevreden, wat zijn de verbeterpunten en waar mogen we trots op zijn? Op deze manier kunnen we onze services en gastvrijheidsniveau blijven verbeteren. In deze blog laten we jullie graag kennismaken met de ervaringen van onze gasten. Van dinerende gast in het Bluefinger Restaurant tot de contactpersoon van een meerdaags congres, we zijn trots op zulke mooie reacties! Onderstaand presenteren wij graag een greep uit de gegeven reacties. Wilt u ook een ervaring met ons delen? Neem gerust contact op!

Farmaceutisch Bedrijf - 120 personen - Tweedaags congres

Anoniem (wegens privacy policy van het bedrijf niet toegestaan)

Tweedaags congres

Graag wil ik jullie hartelijk bedanken voor de professionele en prettige samenwerking die we gewend zijn van jullie.

Ik kan alleen over de eerste dag oordelen, en deze was weer erg goed verlopen dankzij jullie. Iedereen was erg tevreden over de gang van zaken. Ik blijf erbij dat zo’n soort locatie als Lumen met congresgebouw ergens in Brabant gebouwd moeten worden. Je hebt er dan een klant voor het leven bij!

Nogmaals dank voor alles en hopelijk tot een volgende keer!

BHV training - 12 personen - dagbijeenkomst

Anneke Uiterdijk

BHV Cursus

Vandaag een BHV cursus gehad. Goed verzorgde lunch.

Er was geen nee te koop, alles was perfect geregeld met vanuit de skybox prachtig uitzicht op het voetbalveld

Vacatures Zwolle

IkMerk - 60 personen - Internationaal congres

Ingrid Heijnen

Internationaal congres met overnachting

Eind juni belde ik Lumen Hotel & Events met de vraag of er half september nog beschikbaarheid was voor een 2-daags internationaal symposium. Dat bleek geen probleem. De ideale ligging ten opzichte van het centrum, het nabij gelegen bedrijf van mijn opdrachtgever en de combinatie met het hotel, maakten Lumen Hotel & Events tot de ideale locatie voor dit event. Men verwachtte gasten van over de hele wereld en daarvoor reserveerde het hotel preventief een aantal hotelkamers.

In de laatste week voor het event schoot het aantal aanmeldingen onverwachts omhoog. Mijn opdrachtgever was uiteraard blij met deze animo voor zijn symposium, maar het legde ook druk op de gekozen ruimtes; deze moesten we omboeken naar een grotere zaal. Hierbij werden we door Sylvia adequaat geholpen. Door goed door te vragen wat er precies nodig was, wist zij in no-time een passend alternatief aan te bieden.

Er werd actief meegedacht in wat er rondom en tijdens het programma nodig was voor een optimale beleving. Wij hebben gekozen voor extra technische begeleiding en ook dat was goed geregeld; een waardevolle bijdrage aan dit event. Het team van Lumen Hotel & Events ontzorgt, is professioneel en betrokken. Een hele fijne samenwerking!

Ingrid Heijnen – IkMerk

Projectmanager

Menukaart - Bluefinger Restaurant Zwolle

Restaurant Gast - 4 personen - diner

Ingrid

5-gangen diner met wijnarrangement

We hebben ons laten verrassen door het 5 gangen menu van de chef. Prettige ambiance. Heerlijk genoten van diverse bijzondere gerechten, prachtig opgemaakt. De uitgebreide uitleg van de voormalige sommelier van t Rode Koper en de Koperen Hoogte voegden echt iets toe, hij had veel kennis in huis.

Vriendelijk personeel. Het enige wat verbeterd kan worden is de etiquette, zoals het uitserveren (dames eerst, van oud naar jong, dan de mannen van oud naar jong). Al met al zeker een aanrader dit klasse restaurant bij het PEC stadion!

Astellas Pharma Europe BV - 700 personen - Personeelsfeest

Alychet Bosma

Personeelsfeest

Een personeelsfeest voor onze medewerkers en hun partners (± 700) met als thema ‘a touch of gold’. Dat is wat wij bij Lumen hebben georganiseerd! Na een aantal voorbereidende gesprekken en een zeer smakelijk proefdiner, kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde avond vol met muziek, eten, dans en spel. De ruimte van het feest (Event Center) is voor zowel grote als kleine groepen zeer geschikt, daar de zaal in diverse ruimtes te verdelen is. Onze ervaring:  Met Lumen wordt elk feestje een FEEST!

Lumen Hotel Zwolle

Hotelgast - 2 personen - overnachting

Mel Barron (UK)

Overnachting

My husband stays at this hotel a lot, as he has been working in Zwolle….. he always tells me how great it is…. and I finally got to see for myself when I travelled from the UK to stay with him for the week. The staff are so friendly, and nothing is too much trouble. The food is amazing…. I think it is the tastiest food I have ever eaten at a hotel… the breakfast was varied and the chef was on hand to cook omelettes, American pancakes, and fried eggs among other things…. the only thing I would moan about, is that I had to leave and come home!

Meer van deze blogs? 

In onze maandelijke Lumen Update verzorgen wij onze blogs, acties en maakt u kennis met ons bedrijf!

schrijf in voor de maandelijkse Lumen update