Maak kennis met “De Algemene Dienst”

De Algemene Dienst, de afdeling die zichtbaar en onzichtbaar aanwezig is. Wij zorgen er voor dat alle algemene ruimtes van het Hotel, het Event Center en het Bluefinger restaurant er blinkend bij staan. Ons team draagt zorg voor de schoonmaak van onze locatie, een mooie uitdaging!

Met een team van 4 personen zijn we van maandag tot zondag op locatie aanwezig. Sinds 1,5 jaar hebben we onze eigen schoonmaakteam binnen Lumen, bij het creëren van het team is er gekeken naar flexibiliteit en inzicht. Wij plannen onze roosters en werkzaamheden om de gasten en evenementen heen zodat de tijd optimaal benut kan worden. Dit doen wij in samenwerking met veel verschillende afdelingen binnen Lumen Hotel & Events. Bij ons staat de gast altijd op de eerste plek, wij kijken altijd naar mogelijkheden om de kwaliteit te verhogen en de samenwerking te verbeteren.

Lumen is voor ons team een uitdagende locatie omdat er eigenlijk altijd wel iets te doen is. Een borrel in de lounge, een dinerende hotelgast in het Bluefinger Restaurant, een congres voor 500 personen in het Event Center of een vol stadion tijdens een van de thuiswedstrijden van PEC Zwolle. Het is voor ons een dynamische omgeving om in te werken.