Maak kennis met onze “Front Office Manager”

Ik ben Astrid en jullie hebben mij vast vaker gezien of gehoord aangezien ik vanaf dag 1 voor dit prachtige bedrijf mag werken, sinds april 2011. Na mijn studie Hotel- en Eventmanagement aan Hogeschool Tio heb ik gewerkt bij o.a. Hotel Paping in Ommen en bij Hof van Salland Resort in Hellendoorn.

Bij Hof van Salland ben ik vooral betrokken geweest bij de opzet van het restaurant, maar ook werkzaam geweest in de Front Office. Hiervoor heb ik verschillende baantjes gehad in de F&B en Eventsector.

Momenteel werk ik als Front Office Manager/Supervisor voor Lumen Hotel & Events, ik vind het een prettig en multifunctioneel bedrijf waardoor je de gast veel kunt bieden.

Ik ben verantwoordelijk voor de uitstraling en het functioneren van de receptie, tevens ook de rechterhand van onze hotelmanager. Samen met het team zorgen wij ervoor dat het verblijf van de gast naar wens verloopt. Naast gastgerichtheid bezig te zijn vind ik het leuk om met nieuwe ideeën en verbeterplannen te komen. Uiteraard probeer ik de commerciële kansen te benutten en ga ik voor een hoge bezettingsgraad en de juiste kamerprijs. De bijzonderheden pak ik graag op, zoals groepen, klachten, longstay aanvragen enz. Ook valt de planning, stukje werving/selectie onder mijn hoede. Al met al een leuke, veelzijdige, organisatorische functie die ik erg graag uitvoer.

Naast het hotel ben ik graag te vinden in de sporthal, ik volleybal in de 2e divisie en zit ook in de Technische Commissie van de vereniging.  Verder ben ik gek op uitgaan, van festivals tot carnaval en leuke dingen ondernemen met vrienden. Zie ik u snel weer bij Lumen?