Mijn naam is Fieke Hulshof en ben sinds april 2016 werkzaam bij Lumen Hotel & Events. Ik ben ooit begonnen op de Hotelschool in Den Haag en tot 2016 ben ik gedurende 15 jaar eigen ondernemer in de Twentse hotellerie geweest. Samen met mijn man heb ik een hotel in Delden en in De Lutte gerund.

En tot op de dag van vandaag ben ik dus nog werkzaam in de hotelwereld. Momenteel ben ik werkzaam als Hoofd van de Administratie en Personeel, samen met mijn collega’s Ellis Ann en Nicole zijn wij verantwoordelijk voor de administratie van Lumen Hotel & Events. Wij boeken de inkoopfacturen in, controleren deze en zorgen ervoor dat deze op tijd worden betaald. Daarnaast stellen wij in overleg met de afdeling Sales en het team van Banqueting de verkoopfacturen op van de events die hebben plaatsgevonden. Omdat er zo veel verschillende soorten evenementen plaatsvinden, is geen dag hetzelfde. De ene dag stel je de factuur op van een vaste gast die wekelijks komt vergaderen, de andere dag werk je een meerdaags evenement uit. Door ook de factuur goed te verzorgen draag je bij aan de totale beleving van de gast bij Lumen Hotel & Events.

Elke maand stel ik een rapport samen met de cijfers van de voorgaande periode zodat die kunnen worden besproken met het management team. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de salarisbetalingen, toch geen onbelangrijk onderdeel van mijn functie. Ik zorg ervoor dat de personeelsdossiers volledig zijn en verwerk veranderingen die van belang zijn voor de medewerker. Maar ook als iemand tegen problemen aanloopt binnen zijn functie of in het contact met collega’s sta ik open voor een gesprek hierover. Vaak zijn de problemen al minder groot als er goed over wordt gesproken. Ik zit dan wel veel op kantoor, maar krijg zo toch alles mee wat er in het bedrijf gebeurd.

Ik werk graag bij Lumen omdat het bedrijf altijd in ontwikkeling is en we met een heleboel enthousiaste collega’s een mooi eindresultaat neerzetten. Naast mijn baan beleef ik veel plezier aan mijn 3 kinderen. Wij houden allemaal van eten en drinken en proberen dat zo vaak mogelijk gezamenlijk te doen. Een onmogelijke opgave met alle volle agenda’s. In het weekend sta ik graag langs de lijn bij hun sporten en onlangs ben ik zelf weer gaan tennissen.