Maak kennis met onze “Hotel Manager”

Ik ben Myriam, 32 jaar en woon in Elburg. Vanaf het moment dat ik mocht werken ben ik begonnen in de horeca op een camping aan het Veluwemeer, hard werken maar wat was het een feest.
Na mijn studie aan de Hoge Hotelschool in Leeuwarden heb ik bij verschillende bedrijven in diverse afdelingen ervaring opgedaan. Vanaf de opening van Lumen in 2011 ben ik werkzaam bij Lumen. Super gaaf dit een keer mee te mogen maken, keihard werken met elkaar om te zorgen dat alles spik en span was voor de opening en ontzettend goed om elkaar te leren kennen.
Destijds ben ik begonnen als Rooms Divisions Manager, maar mijn droom destijds was ooit hotelmanager te worden. Deze kans kwam al eerder dan verwacht, sinds 2013 heb ik de leiding over dit prachtige hotel.

Zoals in de meeste hotels het geval is, is ook bij Hotel Lumen geen dag hetzelfde, dat maakt het werk ook zo leuk. Ik verricht veel werk achter de schermen, heb de contacten met de OTA’s (online travel agencies zoals booking.com), maar gasten zien mij ook regelmatig op de werkvloer. Even helpen bij een check in, een cappuccino maken in onze lounge of tijdens de wedstrijden bijspringen in ons restaurant, alles hoort erbij. Verder loop ik rondes door het hotel, doe kwaliteitscontroles in de kamer of check ik met onze huismeester een technisch mankement. Buiten al deze operationele taken streef ik erna, samen met de teams de organisatiedoelstellingen te halen.

Wat ik zo leuk vind aan mijn baan is de diversiteit maar ook de vrijheid die ik krijg. Samen met mijn teams blijft het een leuke uitdaging om te zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt, de verschillende afdelingen goed te laten functioneren en dat wij met z’n allen zorgen dat onze gasten meer dan tevreden het hotel en/of restaurant verlaten en hopelijk natuurlijk weer terugkeren, want daar doen we het voor!

Mag ik u snel verwelkomen in ons hotel?