Gastheer Erik

Maak kennis met “Onze Gastheren”

In dit onderwerp laten we u graag nader kennis maken met diverse componenten van ons bedrijf. Elke maand stellen wij een afdeling of persoon aan u voor.  In deze editie maakt u kennis met onze Lumen Hotel & Events Gastheren Deze heren staan in alle vroegte klaar om onze gasten een hartelijk ontvangst te bieden.

De afdeling ontvangst is voor veel gasten de eerste kennismaking met Lumen Hotel & Events. Wij (Folly, Jack en Erik) staan u namelijk te verwelkomen nog voordat u de draaideur van het hotel of ingang 18 hebt bereikt en wijzen u graag de weg naar uw bestemming. We zijn te herkennen aan onze paarse jas met logo van Lumen Hotel & Events.

Onze taak is vrij eenduidig, maar zeer belangrijk. Als menselijke wegwijzer dragen wij bij aan een ontspannen entree en dat vinden wij leuk om te doen. Glimlachend kunnen beginnen aan een vergadering, cursus of opleiding is goed voor het humeur. En dat is weer goed voor uw omgeving, en die bestaat uit de medemens. Daarmee moet u het toch maar doen, dan maar wel zo aangenaam mogelijk. En daarbij zijn wij u graag van dienst!

Wij zien u graag bij Lumen Hotel & Events!