Loading...

Maak kennis met.. Operations

//Maak kennis met.. Operations

Maak kennis met.. Operations

Operations

Maak kennis met “Operations”

De motor van de organisatie. Zolang er gasten zijn staat die motor aan, en als die eenmaal warm is?
Dan rijdt die heerlijk soepel en wringt hij zich door elke bocht.

De dag

Vanaf 07.00 uur in de ochtend gaan de eerste lampen aan, wordt de ideale temperatuur ingesteld om vervolgens de hoofdingang te openen voor onze gasten. De meeting rooms die in gebruik zijn die dag worden gecontroleerd door de floormanager. Staat alles juist klaar en naar wens van de gast? De schoonmaak controleert nog even snel de vergaderruimte, het centrale plein en de wc’s in het event center. Het ontvangstcomité staat klaar om de gasten te verwelkomen bij ingang 18, de hoofdingang van het event center. Zij vangen hier onze gasten op om ze vervolgens naar de juiste meeting room of koffie corner te verwijzen. Snel wordt dit doorgebeld naar de floormanager zodat deze de contactpersoon kan ontvangen in de meeting room om te zorgen dat alles start klaar is voor het ontvangst van haar/zijn gasten.  Vervolgens wordt de dag doorgenomen, het gewenste tijdstip om te lunchen wordt bepaald en de route naar het restaurant en koffie corner wordt toegelicht. Visitekaartjes worden uitgedeeld zodat we bij vragen ons zo snel mogelijk kunnen melden in de meeting room. Dit alles wordt herhaald in elke meeting room met opnieuw een behulpzame houding en glimlach op het gezicht.

Ondertussen komen de eerste collega’s binnen voor het ontvangen van de gasten voor het evenement wat plaatsvind op het centrale plein, alles wordt in gereedheid gebracht om de 250 gasten te ontvangen met een kop koffie/thee en een lekkernij. De contactpersoon neemt de dag door met de floormanager en gezamenlijk wordt beeld en geluid getest met onze av technicus.

In de middag wanneer onze gasten van de meeting rooms lunchen in het Bluefinger restaurant wordt de meetingroom verschoond voor het middag programma. Ondertussen wordt de lunch voor het evenement op het centrale plein in gereedheid gebracht voor de gasten die hier aanwezig zijn. Na de lunch wordt de bar klaar gezet om een mooie dag af te sluiten met een proost moment voor onze gasten. Dit onder het genot van een culinair hapje.

Vanaf 17.00 uur beginnen we stiekem al na te denken over de volgende dag. De opbouw/ zaalvoorbereiders komen binnen en gaan aan de slag voor de volgende dag. Puin wordt geruimd en alles wordt weer spik en span gemaakt voor weer een nieuwe lichting nieuwsgierige gasten. Met een beetje geluk valt de hoofdingang deur om 23 uur in het slot. Moe, maar voldaan!

Door |2018-11-01T09:28:50+00:00juni 6th, 2018|Even voorstellen..|0 Reacties

Geef een reactie