Ons doel? Lumen Hotel & Events en de regio Zwolle op de kaart zetten. Ongeacht de aanleiding of reden van het bezoek willen we onze gasten ons speciale gevoel van gastvrijheid laten ervaren. Het sales team van Lumen bestaat uit twee personen, namelijk Sales Manager Jaap Zijffers en Sales Coördinator Gerika Lubbinge.

Jaap: Als geboren Zwollenaar zit ik al ruim 2,5 jaar  goed op mijn plek bij Lumen. Samen met mijn vriendin en twee kinderen wonen wij in Berkum, altijd leuk om aan het einde van de straat in de verte ‘papa’s werk’ opgemerkt te zien worden door mijn dochter. Ondanks een meer bèta achtergrond ben ik via bijbaantjes in de horeca terecht gekomen op de Hogere Hotelschool in Leeuwarden. Na een eindstage bij een horeca-advies en -makelaardij kantoor heb ik me verder ontwikkeld in de bedrijfseconomische kant van de horeca. Daaropvolgend bij het voormalige IENS, tegenwoordig bekend als TheFork en onderdeel van Tripadvisor, in de regio Noord-Oost Nederland veel restaurant geholpen met hun digitale marketing en reserveringsproducten. Maar het horeca bloed borrelde toch en ben ik erg blij dat ik deel mag uitmaken van dit zelfstandige horecabedrijf met een enorm breed karakter en diverse activiteiten.

Binnen Lumen ben ik verantwoordelijk voor het  ontwikkelen en realiseren van onze salesstrategie en onze commerciële doelstellingen. Dit betekent het klantennetwerk uitbouwen en bestaande relaties verstevigen. Hoe mooi of bijzonder je locatie of catering ook is, wees gastvrij en maak het waar op persoonlijk niveau, dat is mijn streven. Of een gast nou komt voor een kopje koffie in onze lounge, een overnachting nodig heeft of graag een culinair avond uit wil in Bluefinger Restaurant.

Als horecaman kom ik graag in andere bedrijven en heb ik een lichte voorkeur voor zelfstandige bedrijven die zich onderscheiden op bijvoorbeeld kwaliteit van service. Daarnaast ben ik een fervent lezer, probeer ik al lange tijd van mijn motivatie probleem voor het hardlopen af te komen en breng ik graag tijd door met mijn gezin.

Gerika: 26 lentes geleden ben ik geboren in Meppel. Dat is nu ook de plek waar ik samen woon met mijn vriend Lars. We wonen recht onder de Meppeler Toren.. zeer aan te raden als wekker! Na een leerzame stage in 2014/2015 vanuit de opleiding International Tourism Management ben ik sinds mei 2016 weer werkzaam op mijn oude leerschool. Sindsdien mag ik elke dag weer nieuwe ervaringen meemaken en dit beleef ik dan ook met veel enthousiasme en gedrevenheid. In de rol van Sales Coördinator ben ik o.a. verantwoordelijk voor het beheren van alle uitingen, on- en offline en het onderhouden en uitbreiden van alle (online) marketing kanalen. Tevens richt ik mij op het diverse sales activiteiten, het organiseren van (inhouse) events, relatiebeheer en netwerken in diverse (business)clubs. Mijn doel bij Lumen is om aandacht genereren voor ons mooie product door middel van nieuwswaardige marketingcontent en eigen evenementen.  In m’n vrije tijd vind ik het erg leuk om te volleyballen, dit doe ik al sinds mijn 7e bij Volleybalvereniging Wijhko uit de Wijk en speel ik sinds m’n 9e bas-klarinet bij Koninklijke Muziekvereniging Apollo, trouw aan mijn jeugdverenigingen dus 😉 Daarnaast ben ik dol op feestjes, festivals, lekker eten en andere gezelligheid met vrienden en familie.

‘Lumen Zwolle is dynamisch, qua service, gastvrijheid en regio.’ ‘We zijn een alles in een locatie waar kan worden overnacht, gevierd en gegeten. In het Stadion van PEC Zwolle vind je een modern ingerichte accommodatie. Sportief en dynamisch. Je kunt letterlijk een aftrap van je product doen op de middenstip.’

Wil je kennismaken met Lumen? Dat kan zowel virtueel als in real-life. Onderstaand presenteren wij graag onze virtuele vlog inclusief persoonlijke blog. Nieuwsgierig naar de verdere mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!