Nu het einde van 2019 nadert, blikken wij graag terug op een  enekele prachtige events bij ons op locatie. We kunnen zelf van alles over onze gastvrijheid, kwaliteit, creativiteit en manier van werken zeggen, maar dat laten we  liever aan onze gasten en contactpersonen over.  Wij laten je graag kennismaken met de ervaringen van onze opdrachtgevers. Van een meerdaags congres tot een intiem verjaardags diner, de ervaringen worden graag met u gedeeld.  Wilt u ook een ervaring met ons delen? Neem gerust contact op!

Familie van Dam - 50 personen

Diner 50 jarig Huwelijk

2019 is het jaar waarin wij 50 jaar getrouwd zijn.

Samen hebben wij diverse locaties in en rond Zwolle bekeken. Uiteindelijk is onze keus gevallen op de business loge in het stadion van PEC Zwolle. Dit is een sfeervolle locatie die wordt geëxploiteerd door Lumen & Events. Zeer vriendelijk werden wij ontvangen door Sylvia, medewerkster van Lumen & Events. In het gesprek ontvingen wij duidelijke informatie over de mogelijkheden.

Zo hebben wij onze gasten ontvangen in de lounge (koffie/thee en een gebakje) van het hotel en zijn wij een uurtje later via een korte rondleiding naar de business loge gegaan’ De korte rondleiding viel zeer in de smaak bij familie en vrienden die nog nooit in een stadion waren geweest.

Vervolgens hadden wij een warm en koud buffet besteld waarbij het voorgerecht werd uitgeserveerd; het warme en koude buffet was een lopend buffet en het dessert werd weer uitgeserveerd. Een culinair buffet met zeer vriendelijk bediening. TOP. Afgesloten werd met een kopje koffie.

Van onze kant kunnen wij Lumen Hotel & Events zeer aanbevelen.

Familie van Dam

WOP Events - 200 personen

Arjan Harms

'business-to-business-roadshow-annex-concert-tour'

Deze verborgen Overijselse event-parel heeft alles wat wij zochten voor onze ‘business-to-business-roadshow-annex-concert-tour’. Multifunctionele ruimtes, goed parkeren, uitstekende catering, inpandige hotelkamers én een waanzinnig gastvrij team! Namens de Woppers, dank!

Paques - 150 personen

Esther Smit

3-daagse conferentie

Paques organiseert tweejaarlijks een Product & Sales Conference voor personeel van al haar vestigingen wereldwijd. Zo’n 120 personen komen vanuit alle continenten naar Zwolle om elkaar te ontmoeten en bijgepraat te worden over producten en strategieën. In 2019 vond deze 3-daagse conferentie voor de derde keer succesvol plaats in het Lumen Hotel & Events in Zwolle. Zowel het hotel als het eventcenter bieden de juiste atmosfeer en de prima support van het de medewerkers is onmisbaar bij het laten slagen van dit voor ons zo belangrijke event!

Profile Nederland BV - 140 personen

Diane van de Hoef

Najaarsbijeenkomst

Dit najaar organiseerde wij onze Profile ondernemersavond hier. We vertelden onze trotse Profile ondernemers welke successen we afgelopen jaar hebben behaald. Ook vertelden we in een interactief en vermakelijk programma wat we samen met 2.000 Profilers volgend jaar gaan doen om onze klanten snel te kunnen helpen.

Een flexibele opstelling
Letterlijk en figuurlijk. Want met de losse elementen in de zaal konden we gemakkelijk schuiven om de gewenste sfeer te creëren. Ook het enthousiaste en behulpzame personeel hielp ons om onze belofte waar te maken.

Coaches Betaald Voetbal - 850 personen

Mario Captein

Congres

Elk jaar organiseert de CBV i.s.m. de VVON (trainersvereniging voor amateurcoaches) en Eisma (uitgever van het magazine De Voetbaltrainer) een trainerscongres. Zo ook op 13 mei 2019 vond dit congres weer plaats bij Lumen Hotel & Events. Tijdens deze ‘vakbroeder-dag’ komen 1.500 trainer/coaches bijeen. Zij krijgen een bijscholing middels clinics.

TriaCon - 180 personen

Arjon Winters

12,5 bestaan

TriaCon’s evenement op 31 oktober 2019 was ter ere van het 12,5 jarig bestaan van ons bouwadviesbureau. Omdat Lumen verschillende ruimtes beschikbaar heeft en een plenaire zaal kon creëren is de keuze op deze locatie gevallen.

En niet zonder resultaat! Bezoekers loofden de inhoud van de kennissessies en de sfeer. Het programma, met daarbij een stevige lunch en een lekkere borrel, werd samen met Lumen op een erg prettige wijze ingevuld. Voor een volgend evenement komen we zeker weer bij Lumen op de koffie.

Meer lezen? 

In onze maandelijke Lumen Newsflash verzorgen wij onze blogs, acties en maakt u kennis met ons bedrijf!

schrijf in voor de maandelijkse Lumen update