Afbeeldingsresultaat voor landmark opgezwolle

Om 75 jaar vrijheid te vieren krijgt Zwolle een Landmark. In 75 jaar is Zwolle gegroeid tot wat het is … een vrije stad … en dat mogen wij vieren!

Lumen Hotel & Events is trotse partner van dit regionale initiatief. Een initiatief vanuit burgers en ondernemers om iedereen die verbonden is aan de stad zwolle een blijvend statement aan te bieden. De landmark zal onthuld worden op 14 april door RICO en STICKS. Vervolgens zal de landmark verschillende plekken in Zwolle aandoen, hoogstwaarschijnlijk komen de metershoge letters #OPGEZWOLLE ook een periode voor Lumen Hotel & Events te staan. Wij kijken er naar uit!

Onderstaand het interview met Chris Lindeboom:

“Als onafhankelijke ondernemer geniet directeur Chris Lindeboom (zoon van de Zwolse banketbakker) van de vrijheid die hij heeft. Zo nam hij samen met zijn compagnon het besluit om Lumen Hotel & Events in Zwolle te vestigen. ‘In Zwolle is 365 dagen per jaar wat te doen. We hebben vele musea. Restaurants en cafés. Festivals en evenementen. Een prachtige voetbalclub. Én een levendig ondernemersklimaat waar men samenwerkingen voor de lange termijn nastreeft. Hierdoor blijft Zwolle opzwellen. Het is mooi om te zien dat Lumen Hotel & Events een steentje bijdraagt door een plek voor ontmoetingen, events, vergaderingen en overnachtingen te faciliteren.”  Tekst: Theo Smits  |  Foto: Theo Smits

Kijk voor meer informatie op https://www.landmark-opgezwolle.nl/

Op de hoogte blijven?

Ik wil me graag inschrijven voor