Thuiswerken, het verplichte ‘nieuwe werken’ in deze coronatijd. En thuis kan de afleiding heel verleidelijk of juist heel irritant zijn. Beiden komt je concentratie in ieder geval niet ten goede. Daarom biedt Lumen Hotel & Events Zwolle, dé oplossing voor alle thuiswerkers. Een hotelkamer, helemaal voor jezelf, om in je eentje een ochtend of een hele dag stevig door te werken.

Blijkt thuiswerken met het hele gezin toch niet zo efficiënt? Of word je he-le-maal gek van het thuiszitten en moet je toch écht aan de bak (van jezelf, school of je baas), dan heeft Lumen Hotel & Events de oplossing. Haal meer uit je werkdag en kom werken in een hotelkamer van Lumen Hotel & Events.

De voordelen op een rijtje:

  • Geen afleiding! Lees: kinderen – partners – huisdieren – huisgenoten – netflix
  • Gefocust werken op een rustige werkplek
  • Ongestoord bellen zonder blaffende honden, spelende kinderen of partners die ook aan het werk zijn.
  • Een ruim bureau voor al je spullen en onbeperkt koffie, thee en wi-fi faciliteiten.
  • Hele dag door knallen? Dan verzorgen wij graag voor jou een lunchpakketje.

Jouw eigen werkplek

Een ochtend of een middag kost €25,- en een hele dag kost €40,-. Je krijgt dan een eigen hotelkamer met bureau, onbeperkt koffie en thee en stabiel internet. Wil je meer informatie of een kamer reserveren? Vul het contactformulier in en wij helpen je graag.

N.B. Uiteraard zorgen wij voor een veilige omgeving conform de richtlijnen van het RIVM. De hotelkamers, alsmede de liftknoppen en deurklinken worden vaak gereinigd en je staat niet in direct contact met andere gasten. Er is voor deze mogelijkheid een speciale verdieping in het hotel ingericht waar een beperkt aantal kamers voor deze actie beschikbaar zijn, reserveren is daarom verplicht.

Neem contact
met ons op

Waar heeft u een vraag over?*

Op de hoogte blijven?

Ik wil me graag inschrijven voor