Vergaderen, ontmoeten en werken… het kan allemaal in het Meeting Center van Lumen Events in Zwolle. Rondom het centrale evenementenplein bevinden zich vergaderzalen en meetingrooms die naar wens aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Van vergaderzalen en informele corners in Lumen Hotel en Bluefinger Restaurant tot en met exclusieve Businessclub Lounges en skyboxen met uitzicht op de middenstip van het PEC Zwolle voetbalveld. De link tussen business, sport en pleasure is snel gelegd als u komt vergaderen in Lumen Events.

VERGADEREN

Meetingrooms

Vergadering, congres, presentatie, beurs of feest in Zwolle? In het Lumen Events zijn zowel kleinschalige als grootschalige bijeenkomsten mogelijk. Of u nu een dagdeel of een heel weekend gebruik wilt maken van de faciliteiten van het Event Center Lumen.

Meetingrooms
Meetingrooms - Vergaderen Zwolle

Binnenkort bij ons te gast?

Wij hebben de meestgestelde vragen omtrent het Coronavirus / Covid-19 op een rijtje gezet.
FAQ COVID – 19
Skyboxen - Vergaderen Zwolle

UNIEKE LOCATIE

Skyboxen

De 4 skyboxen in het Lumen Events bieden een capaciteit van 2 tot 60 gasten en zijn uitgerust met een eigen bar. U kunt uw bijeenkomst zowel binnen als buiten op de tribune laten plaatsvinden. Uiteraard geheel verzorgd naar wens.

Skyboxen

Ideaal voor een vergadering of bijeenkomst in Zwolle

Lumen Events is ideaal voor elke bijeenkomst tot 2000 personen. Vul ons contactformulier in en wij nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken.
DIRECT CONTACT

SFEERVOL

Businessclub Lounges

Het Lumen Events beschikt over vier zeer fraaie en sfeervolle lounges. De twee businessclubs hebben een capaciteit tot 500 personen, de Business Loge tot 150 personen en de Business Loge Plus tot 80 personen.

Businessclub Lounges
Businessclub Lounges - Vergaderen Zwolle
Tripadvisor Score - Lumen Hotel Zwolle