Vergaderen, ontmoeten en werken… het kan allemaal in het Meeting Center van Lumen Hotel & Events in Zwolle. Rondom het centrale evenementenplein bevinden zich vergaderzalen die naar wens aan elkaar gekoppeld kunnen worden.  Van vergaderzalen en het Centrale Plein tot en met de exclusieve Businessclubs en skyboxen met uizicht op de middenstip van het PEC Zwolle voetbalveld! Unieke vergaderlocatie in Zwolle met vele mogelijkheden.

VERGADEREN

Meetingrooms

Vergadering, congres, beurs of feest in Zwolle? Bij Lumen Events zijn zowel kleinschalige als grootschalige bijeenkomsten mogelijk. Van vergaderlocatie voor een halve dag tot een grote eventlocatie met ruimte voor 1000 personen, het is mogelijk bij Lumen Hotel & Events.

Meetingrooms
Meetingrooms - Vergaderen Zwolle

Binnenkort bij ons te gast?

Wij hebben de meestgestelde vragen omtrent het Coronavirus / Covid-19 op een rijtje gezet.
INFORMATIE COVID – 19
Skyboxen - Vergaderen Zwolle

UNIEKE LOCATIE

Skyboxen

De 4 skyboxen in Lumen Events bieden een capaciteit van 2 tot 60 gasten en zijn uitgerust met een eigen bar. Je kunt jouw bijeenkomst zowel binnen als buiten op de tribune laten plaatsvinden.  Alle skyboxen kijken uit op het hoofdveld van PEC Zwolle,  een unieke vergaderlocatie!

Skyboxen

Ideaal voor een vergadering of bijeenkomst in Zwolle

Lumen Events is ideaal voor elke bijeenkomst tot 2000 personen. Vul ons contactformulier in en wij nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken.
DIRECT CONTACT

SFEERVOL

Businessclub Lounges

Het Lumen Events beschikt over vier zeer fraaie en sfeervolle lounges. Geschikt als congreslocatie of juist als ruimte om een feestje in te vieren.
De twee businessclubs hebben een capaciteit tot 500 personen, de Business Loge tot 150 personen en de Business Loge Plus tot 80 personen.

Businessclub Lounges
Businessclub Lounges - Vergaderen Zwolle