Lumen Events, gevestigd in het stadioncomplex van eredivisieclub PEC Zwolle is de evenementenlocatie van Zwolle en biedt een thuis aan elk denkbaar evenement, groot en klein. Van korte workshop tot meerdaags event. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de mogelijkheden van Lumen Events. Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden? Je bent van harte welkom voor een rondleiding!

TOT 2.000 PERSONEN

Congrescentrum

Het hart van Lumen Events wordt gevormd door het sfeervolle centrale evenementenplein dat plaats biedt aan maar liefst 2.000 gasten. Daaromheen en in de rest van het congrescentrum vind je tal van flexibel in te delen ruimtes en volop mogelijkheden voor de organisatie van een top evenement in Zwolle.

Congrescentrum
Skyboxen - Vergaderen Zwolle

Binnenkort bij ons te gast?

Wij hebben de meestgestelde vragen omtrent het Coronavirus / Covid-19 op een rijtje gezet.
INFOMATIE COVID – 19
Beursplein - Evenementen Zwolle

ORGANISEER EEN BEURS

Beurshal

Het centrale plein biedt tal van mogelijkheden voor een evenement op maat, van begin tot eind verzorgd door het team van Lumen Events.  Van verrassende feestlocatie tot de perfecte locatie voor een zakelijk evenement in Zwolle. Verras ons met jullie ideeën. Dan verassen wij jullie met onze mogelijkheden.

Beursplein

Ideaal voor een vergadering of bijeenkomst in Zwolle

Lumen Events is ideaal voor elke bijeenkomst tot 2000 personen. Neem contact op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.
DIRECT CONTACT

DANCEPARTY TOT HUWELIJK

Feesten & Partijen

Een jaren 80 dansfeest, jullie trouwdag, een schoolfeest of een reünie? Het centrale plein kan in elk gewenst thema worden aangekleed. We verzorgen de volledige catering en zelfs optredens van bekende artiesten en DJ’s. Lumen Hotel & Events is dé feestlocatie in Zwolle, geschikt tot 2000 personen.

Feesten & Partijen
Feesten & Partijen - Evenementen Zwolle
Sportevenementen - Evenementen Zwolle

EEN BELEVENIS

Sportevenementen

Lumen Events is gevestigd in het moderne stadion van eredivisieclub PEC Zwolle. Terwijl je vergadert of deelneemt aan een congres, beurs of evenement, traint de selectie van PEC Zwolle op het voetbalveld. Een leuke belevenis en de perfecte setting voor een unieke bijeenkomst in Zwolle!

Sportevenementen