FAQ items aan het laden...
Over Ons2020-01-07T14:47:31+00:00

Lumen Hotel & Events is dé alles onder één dak locatie van de Zwolse regio. De directie van Hotel Lumen, Chris Lindeboom en Patrick Bruins is hier in 2006 geland en hebben eerst het hotel opgebouwd. Niet veel later zijn hier het event center, de business club, skyboxen en de publieksruimtes van PEC Zwolle bijgekomen, een inspirerende omgeving voor het creëren van een bijzondere beleving.

Bij Lumen ontvangen we gasten voor een zakelijke overnachting, een relaxed weekendje weg, een bedrijfstraining, een meerdaags congres, een dag vergadering, een huwelijksfeest, een snelle lunch, een culinair avondje uit, een kop koffie in de lounge, voor een flexibele werkplek of tijdens een thuiswedstrijd van PEC Zwolle in de Business ruimtes of bij een verkooppunt in het MAC3PARK Stadion. Ongeacht de aanleiding of reden van het bezoek willen we onze gasten ons speciale gevoel van gastvrijheid laten ervaren.

Lumen Saves the Planet is een initiatief van Lumen Hotel & Events om groener te werken en maatschappelijk te ondernemen. Met oog op partnerschap en ontwikkeling in de regio zijn er verschillende samenwerkingen met o.a. het Ronald McDonalds Huis Zwolle en Stichting Present Zwolle.

Neem voor meer informatie of samenwerkingen contact op via info@lumenzwolle.nl.

Het laatste nieuws

Lumen Blog #20

Onze tips voor een milieubewust hotelverblijf.  Duurzaamheid in hotels is een populair onderwerp geworden. We gaan met z’n alleen massaal op zoek naar Eco Hotels. Tenslotte weten we ook [...]

Lumen Blog #19

Lumen Blog 19: Gastblog, partner aan het woord – Janet Riemersma van Skilde. In deze vierde gastblog geven wij het woord aan een van onze gasten en/of partners. Deze [...]

Op de hoogte blijven?

Ik wil me graag inschrijven voor