Maak kennis met “Onze Technische Dienst”

In dit onderwerp laten we u graag nader kennis maken met diverse componenten van ons bedrijf. Elke maand stellen wij een afdeling of persoon aan u voor.  In deze editie maakt u kennis met onze Technische Dienst. Ies en Wendy zijn de TD’ers van Lumen Hotel & Events. Al 5 jaar zorgen zij ervoor dat alle lampen branden, diverse klussen worden gedaan en storingen worden verholpen.

Als we ’s ochtends binnenkomen starten we met een kop thee en nemen we de storingen van de avond ervoor door en bespreken we hoe we deze gaan oplossen. Iedere dag komen er diverse monteurs langs, wij ontvangen deze mensen en helpen ze op weg met de storing. Soms kunnen we er zelf ook nog wat van leren.

Geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt het werk zo leuk. Soms komen er storingen die nog nooit eerder zijn voorgekomen, dan is het uitzoeken hoe we dit zelf kunnen oplossen. We schakelen alleen monteurs in wanneer we zelf een aantal zaken hebben uitgesloten en er samen echt niet meer uitkomen. Omdat we in een 24-uurs bedrijf werken moeten we snel kunnen schakelen, ad hoc moeten we soms mankementen oplossen waardoor we onze huidige taak even stil moeten leggen.

Omdat we onderdeel zijn van het Stadioncomplex mag ik (Wendy) ook optreden als Huismeester in opdracht van MVGM. Iedere dag ben ik het aanspreekpunt van de huurders, los eventuele adhoc zaken op of schakel ik bedrijven in om te helpen. Daarnaast beheer ik het parkeerterrein op het Stadionplein en zorg ik dat de slagbomen zo optimaal mogelijk werken. Ook ben ik verantwoordelijk voor een gedeelte van het terrein, ik zorg er voor dat het er piekfijn uitziet.

Al met al een erg veelzijdige baan en: “Wat is er nou leuker dan elke dag lekker te klussen….?”